Sunday, June 6, 2010

How'd I do?

Notes from Friday, June 4

Going into the 48-Hour Book Challenge, I knew that a lot of participants were excited by the sheer luxury of curling up and reading, for hours and hours and hours. And to be sure, I am too. However. I have quite a "backlog" of reviews that I've been meaning to post, and last thing I wanted to do was go into this and end up with an even more intimidating backlog of reviews to take care of. The whole point is to get caught up, get ahead with some "rainy day" posts, and challenge yourself, right? With that in mind, I got started doing more blogging than actual reading.


7:30-7:51 am Began blogging (21 minutes)

7:51-7:53 Comment on blog (3 minutes)

7:53 Resumed blogging
9:04 Completed entry on Wimpy Kid Movie Diary
10:50 Completed entry on Burned
11:55 Completed entry on Evermore (241 minutes)

11:55-12:10 pause for a quick bite to eat

12:10-12:40 resumed blogging (30 minutes)

12:40-1:10 Twitter (30 minutes)

1:10 pm resumed blogging
2:10 completed entry on Blue Moon
At this point I started to feel myself lagging, so it's interesting that these reviews are still taking about an hour a piece.
3:00 completed entry on Shadowlands (110 minutes)

3:00-3:15 quick break for a snack
I didn't want to feel like a total slug, so I went to the gym and read on the treadmill.
3:15-3:30 walk time to gym
3:15-4:45 pm Reading Into the Wild Nerd Yonder while on treadmill (90 minutes)

4:45-5:00 walk time to home
5:00-6:20 Reading Into the Wild Nerd Yonder while snugged around in total coziness at home (80 minutes)

6:20-6:45 quick Twitter break (25 minutes)
6:45-6:55 quick break for blog commenting (10 minutes)

6:55-7:20 finished reading Into the Wild Nerd Yonder (25 minutes)

7:20-8:00 returned to blogging (40 minutes)

8:00-8:25 I realize this solidly removes me from the "hardcore" group, but I stopped to take a shower


8:25 resumed blogging
8:45 pm completed Into the Wild Nerd Yonder post (20 minutes)

8:45-9:30 pause for blog reading, commenting and twittering (45 minutes)

9:30 resumed blogging
10:23 completed You are So Dead to Me post (53 minutes)

10:23-10:33 quick twitter and blog reading break (10 minutes)

10:33 resumed blogging
11:30 completed Heat post (57 minutes)

11:30-11:45 resumed blogging, but feeling pretty tired, I decide to go to SLEEP (15 minutes)


DAY 1 BREAKDOWN

Blogging: 9 hours, 47 minutes
Reading: 3 hours, 15 minutes
Social media'ing: 2 hour, 3 minutes

TOTAL TIME DAY 1: 14 hours, 20 minutes



Notes from Saturday, June 5, 2010


7:20-9:20 Started reading The Year of the Bomb (120 minutes)

9:20-9:50 Blog commenting and twitter break (20 minutes)

9:50-10:05 Completed reading Year of the Bomb (15 minutes)

10:05-10:25 started blogging (20 minutes)

10:25-10:40 blog commenting break (15 minutes)

10:40-10:53 resumed blogging (13 minutes)

10:53-57 quick e-mail break (4 minutes)

10:57 resumed blogging
12:05 completed Wondrous Strange review (68 minutes)

12:05-3:30 Started reading Jessica's Guide to Dating on the Dark Side (205 minutes)

3:30-4:00 took a nap
4:00-4:15 finished reading Jessica's Guide to Dating on the Dark Side (15 minutes)

4:15-4:35 paused for a brief snack

4:35-5:35 twittering, blog reading and commenting (10 minutes)

5:35-6:00 resumed blogging (25 minutes)
I had pictured having read a LOT more books by this point, but am very pleased to see that even with "only" 3 books read, my To Be Read pile already looks so much smaller. And, truthfully, reading copiously, or even speed reading is no problem for me, so I'm glad to be getting so many reviews done.

6:00-7:00 reading, commenting on blogs (60 minutes)

7:00-7:50 break for shower and dinner
7:50-8:45 began reading Spaceheadz (55 minutes)

8:45-9:15 twitter, reading and commenting on blogs break (30 minutes)

9:15-9:30 continued reading Spaceheadz (15 minutes)

9:30-9:45 another social media break (15 minutes)

8:45-10:30 continued reading Spaceheadz (105 minutes)

10:30-10:35 reading/commenting on blogs (5 minutes)

10:35-10:51 blogging (16 minutes)

10:51 continued reading Spaceheadz
12:04 am finished reading Spaceheadz (73 minutes)

12:04-5:45 am SLEEP

5:45-7:30 am awoke and resumed blogging until TIME'S UP (105 minutes)



DAY 2 BREAKDOWN

Blogging: 4 hours 7 minutes
Reading: 10 hours 3 minutes
Social media'ing: 2 hours 39 minutes

TOTAL TIME DAY 2: 16 hours 49 minutes

I was a little concerned that I might have been too much social media time, but everything ended up perfectly balanced, so that's great.  And now... the grand total...


GRAND TOTAL: 31 hours 9 minutes!



Phew!  I survived!  I feel relieved, exhausted and glad to step away from the computer.  Yet, simultaneously, I'm a little sorry to see it end.  I nearly wish the 48-Hour Book Challenge would never end... or at least, last just a bit longer.


And now I'm off, for a celebratory breakfast.  Thanks to all my fellow participants for reading, blogging and cheering me on!


*edited to add the following info*
Books read during challenge: "only" got through 4 books


Into the Wild Nerd Yonder by Julie Halpern
The Year of the Bomb by Ronald Kidd
Jessica's Guide to Dating on the Dark Side by Beth Fantaskey
Spaceheadz  by Jon Scieszka

11 comments:

  1. Congratulations!!! You did great!! :) Enjoy your celebratory breakfast!

    ReplyDelete
  2. It sounds like you were very productive! I found the weekend so satisfying that I want to keep reading today!

    ReplyDelete
  3. You did great...enjoy your breakfast

    ReplyDelete
  4. You did so well, beat my time by 10 hours! Congratulations and you deserve that breakfast.

    ReplyDelete
  5. Thanks everybody for cheering me on!

    ReplyDelete
  6. Dang, girl, that's amazing!! Hope you had waffles with extra syrup, strawberries, and whipped cream.

    ReplyDelete
  7. Close! I had crepe suzettes with strawberries and schlag (a very, very rich German cream).

    ReplyDelete
  8. That sounds like the breakfast of champions! Congrats on a fantastic weekend.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails